Da, clientii nostri si bunicile mai ales au facut gemuri si dulceturi delicioase. Gemul iese bine chiar si fara prea mult zahar, dat fiind ca afinele in sine sunt destul de dulci si parfumate. Din ce ni s-a spus, afinata se face mai usor cu afinele de padure, care lasa zeama mai repede.

Ingrasaminte organice din gainat de pasare si diferite minerale (in functie de analiza solului) pentru a ajuta plantele sa reziste la variatiile de temperatura si a preveni boli. Nu folosin decat ingrasaminte permise in agricultura bio.

Da, avem certificare bio din 2020. Tot procesul a durat 4 ani si a inceput in 2017.

Da, sigur, si rezista foarte bine, chiar si cateva luni la congelator. Pot fi folosite pe toata perioada rece a anului pentru smoothy-uri, prajituri, briose, clatite, sau la micul dejun cu fulgi de ovaz etc. Sau intr-un amestec de fructe langa un pandispan. Va mai asteptam cu idei.

Da. Noi le-am clatit si uscat inainte de congelare, doar in caz ca ar mai fi vreun paianjen sau o insecta ratacite printre fructe (le place si lor ce e bun si natural).

Bogate in anti-oxidanti si vitamina C, sunt recomandate mai ales in tratamentul diabetului, pentru imunitate, anti-imbatranire etc.

Da, pentru comenzi peste 50kg. Acest lucru se poate cel mai bine discuta pe email sau telefon.

Da, sigur, ne biucuram de vizitatori si sa impartim bucuria si experienta de a culege afinele cu toti cei interesati si pasionati de natura si fructe proaspete.

Dealul cu Afine se afla in Toderita, com. Mandra, jud. Brasov, in pitoreasca Transilvanie. Este marginita de o padure cu o rezervatie naturala de narcise intr-o parte, pasuni, alte plantatii de afine, si maiestuosii munti Fagaras, cu cel mai inalt varf din Romania.

Blueray, Chandler si Coville.

Prin curier sau livrate direct in orasele din apropiere (Brasov, Sibiu etc.) si la Bucuresti ocazional, in unele weekenduri.

Nu, deocamdata doar fructe.si produse din afine.

Nu vindem afine congelate dar avem alte produse din afine cum ar fi afine deshidratate, pudra pentru smoothie, sucuri din afine si produse cosmetice.

Certificare BIO

Avem certificare 100% BIO! În ultimii patru ani am depășit toate obstacolele și provocările, rămânând fideli filozofiei noastre.

Urmăriți statusul livrării

Avem nevoie de puțin ajutor din partea voastră! Vă rugăm să urmăriți livrarea folosind AWB-ul primit pe email sau accesând contul de pe site-ul nostru. Nu o să putem răspunde mereu la telefon. Suntem fermieri, și muncim aproape toată ziua în timpul sezonului.

100% Transparență

Face parte din filosofia noastră de viață și de business. Am fost și vom rămâne deschiși și vom continua să comunicăm din timp orice schimbări care intervin: costuri, condițiile de livrare sau orice altceva.