Despre Noi

Promisiunea Noastră

Noi nu îngrijim natura, Nu suntem curatorii ei. Nu o folosim pentru a ne crește Afinele. Noi suntem natura! Noi doar o protejăm și suntem o parte umilă a ei. Nu stăm pe margine, suntem în centrul ei. Nu cultivăm Afine, Noi suntem doar martori ai splendorii naturii lăsate să își manifeste magicile sale puteri vivifiante!

De la o familie pentru familii.

La poalele Munților Făgăraș, mărginită de o parte de Rezervația Naturală de 50 hectare - Poiana Narciselor, plantația noastra de afine certificate BIO este pe un teren care a rămas virgin, departe de poluare. Solul este plin de nutrienți și așa intenționăm să îl menținem. Ajutăm doar Mama Natură să își transfere ce are mai bun afinelor noastre mândre și îndrăgite.
Cum?

În sezon vă puteți bucura de afinele proaspete și încărca cu vitamine, minerale și antioxidanți. Iar, în afara sezonului, de sucul de afine 100% natural, de afine deshidratate, și pudră de smoothie, toate certificate ECO.

Pentru că se poate atât Gustos, cât și Sănătos!
SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN • SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN •

Certificare BIO

Avem certificare 100% BIO! În ultimii patru ani am depășit toate obstacolele și provocările, rămânând fideli filozofiei noastre.

Urmăriți statusul livrării

Avem nevoie de puțin ajutor din partea voastră! Vă rugăm să urmăriți livrarea folosind AWB-ul primit pe email sau accesând contul de pe site-ul nostru. Nu o să putem răspunde mereu la telefon. Suntem fermieri, și muncim aproape toată ziua în timpul sezonului.

100% Transparență

Face parte din filosofia noastră de viață și de business. Am fost și vom rămâne deschiși și vom continua să comunicăm din timp orice schimbări care intervin: costuri, condițiile de livrare sau orice altceva.