• 5 KG Afine Dulci Certificate Organic – Blue-Jay

  215,00 lei plus TVA per cutie de 5 KG
  Achiziționează-ți cutia de cinci kilograme ce conține un mix compus din toate tipurile noastre de afine dulci.

  Ele sunt o combinație de Coville și Blue-Jay, soiuri de afine foarte vechi.

  De fapt, Coville este una din primele plante crescute domestic de Frederick Coville (Tatăl Afinelor) și Elizabeth White la începutul anilor 1900 în America. Sperăm că am mai adăugat puțină istorie în viața ta.

  COMENZILE PRIMITE PÂNĂ MIERCURI VOR FI LIVRATE ÎN ACEEAȘI SĂPTĂMÂNĂ
  July
  August
  Afine dulci
 • 1 KG Afine Dulci Certificate Organic – Chandler

  76,00 lei plus TVA per cutie de 1 KG
  Chandler este regina afinelor. Uneori de mărimea unei monede, acest soi de afine te face să te simți satisfăcut atât fizic, cât și senzorial.

  Sunt imense, dulci și foarte căutate, producția per plantă fiind mai mică decât la alte soiuri. Dacă te decizi să le cumperi, o să te surprinzi cântând pe ritmul afinelor în momentul în care le deguști.
  July
  August
  Afine Chandler
 • 5 KG Afine Certificate Organic, Soi Nou, Mari și Dulci – Cargo

  265,00 lei plus TVA per cutie de 5 KG
  Întorsi din vacanța, vara in Romania este spre apus si trebuie savurată alături de acest soi de afine dulce și aromat pe care ne concentrăm 100% să-l creștem pentru voi.
  Alegând Cargo este cea mai buna decizie pe care puteți sa o luați pentru livrările din mijlocul lunii August. Aceste afine sunt cele mai bune pentru consum dar si pentru congelare daca plănuiți sa le păstrați a la cea mai buna bună calitate si să le consumați până in sezonul următor.

  Afinele rămân ferme pentru mult timp și prin urmare vor fi mai sănătoase, crocante și dulci - exact așa cum va plac voua!
  August
 • 5 KG Afine Certificate Organic, Soi Nou Si Dulce – Last Call

  265,00 lei plus TVA per cutie de 5 KG
  Vara se îndepărtează, toamna se așterne, dar încă mai poți sa te bucuri de ultima parte a sezonului cald cu o largă varietate de afine cu arome clasice dulci, delicioase și ușor aromate. Culoarea acestei afine este de un bleumarin închis iar pulpa fructului este blondă.

  În timp ce afinele Last Call sunt excelente de consumat crude sau cu cereale, ele sunt perfecte și pentru gătit deoarece își pastreaza bine forma. Folosiți afinele Last Call pentru a vă pregăti checul preferat sau brioșele cu afine sau pur si simplu congelati-le sa le puteti consuma până la sezonul urmator.
  September
 • OFERTĂ SPECIALĂ – 20 KG Afine Dulci Certificate Organic – Blue-Jay

  740,00 lei plus TVA per 20 KG
  Achiziționează patru cutii de cinci kilograme ce conțin un mix compus din toate tipurile noastre de afine delicioase.

  Ele sunt o combinație de Coville și Blue-Jay, soiuri de afine foarte vechi.

  De fapt, Coville este una dintre primele plante crescute domestic de Frederick Coville (Tatăl Afinelor) și Elizabeth White la începutul anilor 1900 în America. Sperăm că am mai adăugat puțină istorie în viața ta.
  July
  August
  Afine dulci