“Dealul cu Afine SRL, titular al proiectului “Înființare plantație de afin în regim ecologic” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul “Înființare plantație de afin în regim ecologic”, propus a fi amplasat în Județul Brașov, Comuna Mândra, Sat Toderița, sector extravilan. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, Str. Politehnicii Nr. 3, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:30, și vineri între orele 8:00-14:00, precum și la următoarea adresă de internet http://www.apmbv..anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece (10) zile de la data publicării prezentului anunț.”

Certificare BIO

Avem certificare 100% BIO! În ultimii patru ani am depășit toate obstacolele și provocările, rămânând fideli filozofiei noastre.

Urmăriți statusul livrării

Avem nevoie de puțin ajutor din partea voastră! Vă rugăm să urmăriți livrarea folosind AWB-ul primit pe email sau accesând contul de pe site-ul nostru. Nu o să putem răspunde mereu la telefon. Suntem fermieri, și muncim aproape toată ziua în timpul sezonului.

100% Transparență

Face parte din filosofia noastră de viață și de business. Am fost și vom rămâne deschiși și vom continua să comunicăm din timp orice schimbări care intervin: costuri, condițiile de livrare sau orice altceva.