Suntem natură.

Noi nu îngrijim natura, Nu suntem curatorii ei. Nu o folosim pentru a ne crește Afinele. Noi suntem natura! Noi doar o protejăm și suntem o parte umilă a ei. Nu stăm pe margine, suntem în centrul ei. Nu cultivăm Afine, Noi suntem doar martori ai splendorii naturii lăsate să își manifeste magicile sale puteri vivifiante!

SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN •

Pre-comandă cea mai pură formă de Nutriție certificată Organic în funcție de preferințele tale:

Afine Dulci Certificate Organic

Comandă
Dealul cu Afine Gold-Jay Juice 750ml

100% Suc de Afine Bio

Comandă

Pudră pentru Smoothie 100% Organica

În curând
Dealul Cu Afine Dehydrated Blueberries

100% Afine, Deshidratate Bio

Comandă

Îngrijire Corporală Certificată Organică

În curând

Motive reale să cumperi de la noi, și de ce afine.

COMANDĂ • COMANDĂ • COMANDĂ •

1

100% Organic

Plantele au fost de la început crescute in mod 100% natural și organic. Nu folosim decât rumeguș, turbă, îngrășăminte pe bază de găinaț, vitamine, minerale și alți nutrienți 100% organici. Putem oferi detalii oricui este interesat.

2

Sănătatea familiei

Poate una din singurele tipuri de hrană la care medicii, nutriționiștii, guru ai sănătații naturale, cei pasionați de fitness și alții sunt cu toții de acord că afinele sunt bune pentru întreaga familie. De la oprirea căderii părului sau a distrugerii ADN-ului, la încetinirea îmbătrânirii sau în lupta împotriva cancerului, afinele sunt cele mai puternice anti-oxidante, ajutând totodată și la îmbunătățirea imunității și a digestiei. Bonus : le vor plăcea și copiilor dumneavoastră.

3

Întotdeauna proaspete

Nu confirmăm mai mult de 300 kg în comenzi care să fie livrate zilnic. Culese manual, cu grijă și atenție, sunt predate în aceeași seară curierului și în majoritatea cazurilor în mai puțin de 24h ajung pe masa dumneavoastră. Afinele noastre mândre și puternice sunt rezistente la drum și ajung la dumneavoastră proaspete. Dacă doriți și nu mai aveți răbdare să degustați afinele, puteți lua legătura direct cu curierul pentru a urgenta livrarea.

4

Siguranță alimentară

Produsele bio (cu adevărat) vor atrage întotdeauna insecte si păianjeni. Nouă ne place să culegem si să mâncăm afinele direct de pe plantă, dar vă recomandăm totuși să le clătiți ușor cu apă rece pentru a elimina posibili intruși. Cel mai probabil nu veți avea surprize, dar uneori legătura dintre ei si fructe este atât de puternică încât poate s-a mai strecurat vreunul la drum cu afinele.
Locația noastră magică

Mărginită într-o parte de o rezervă naturală de 50ha – Poiana Narciselor, la poalele munților Făgăraș, terenul nostru a rămas protejat și virgin.

Chiar și accesul la fermă este uneori dificil. Solul este așadar plin de nutrienți și așa intenționăm să îl menținem.
Ajutăm doar mama Natură să își transfere bunătățile afinelor noastre mândre și îmbelșugate pe care noi la rând vi le aducem vouă.

By a family for families.

This farm has gotten us together. A successful corporate career kept me in money and in India... away from family. Now I am here in Romania and we have our charming farm to thank for. It's not our business, it's the business of our family.
SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN • SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN •

Certificare Bio

Avem certificarea 100% BIO! In 4 ani, împotriva tuturor șanselor și a tentațiilor apărute am rămasi fideli filozofiei noastre.

Urmăriți statusul livrării

Un pic de ajutor și implicare din partea dvs. să urmariți livrarea, după AWB-ul primit pe email sau accesând contul dvs de pe site-ul nostru. Nu o să putem raspunde mereu la telefon – suntem fermieri la munca aproape toată ziua în timpul sezonului.

100% Transparență

Este în sistemul nostrum de valori și deci și al firmei. Am fost si vom rămane deschiși și vom continua să comunicam din timp orice schimbări care intervin la preț, condițiile de livrare sau orice altceva.