Suntem natura.

Noi nu îngrijim natura, Nu suntem curatorii ei. Nu o folosim pentru a ne crește Afinele. Noi suntem natura! Noi doar o protejăm și suntem o parte umilă a ei. Nu stăm pe margine, suntem în centrul ei. Nu cultivăm Afine, Noi suntem doar martori ai splendorii naturii lăsate să își manifeste magicile sale puteri fortifiante!

SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN •

Pre-comandă cea mai pură formă de Nutriție certificată Organic în funcție de preferințele tale:

Dealul cu Afine Gold-Jay Juice 750ml

100% Suc de Afine Bio

Comandă
Dealul Cu Afine Dehydrated Blueberries

100% Afine, Deshidratate Bio

Comandă

Pudră pentru Smoothie 100% Organică

În curând

Afine Dulci Certificate Organic

Comandă

Îngrijire Corporală Certificată Organică

În curând

Motive reale să cumperi de la noi, și de ce afine.

COMANDĂ • COMANDĂ • COMANDĂ •

1

100% Organic

Plantele au fost de la început crescute în mod 100% natural și organic. Nu folosim decât rumeguș, turbă, îngrășăminte pe bază de găinaț, vitamine, minerale și alți nutrienți 100% organici. Putem oferi detalii oricui este interesat.

2

Sănătatea familiei

Afinele sunt printre puținele alimente recomandate fără ezitare de medici, nutriționiști și alți specialiști din domeniul alimentar. Având puternice proprietăți antioxidante, afinele sunt folosite în lupta împotriva îmbatrânirii, distrugerii celulelor sau chiar și a cancerului. Mai mult decât atât, ajută la stimularea imunității corpului, cât și a digestiei. Bonus: copiii iubesc afinele.

3

Întotdeauna proaspete

Comenzile de afine pe care le confirmăm zilnic nu depășesc niciodată 300 de kilograme. Culese manual, cu grijă și atenție, sunt predate în aceeași zi curierului. De cele mai multe ori, ajung în mai puțin de 24 de ore pe masa dumneavoastră. Afinele noastre mândre și puternice rezistă perfect transportului și ajung la destinație la fel de proaspete. Dacă doriți și nu mai aveți răbdare să le degustați, puteți lua legătura direct cu curierul pentru a urgenta livrarea.

4

Siguranță alimentară

Produsele cu adevărat BIO vor atrage întotdeauna păianjeni și alte insecte. Ne place să culegem și să mâncăm afinele direct de pe plantă, dar vă recomandăm să le clătiți ușor cu apă rece pentru a elimina posibilii intruși. Relația lor cu fructele este atât de apropiată încât se mai strecoară câte unul printre afine, dar, cel mai adesea, nu veți avea surprize.
Tărâmul noastru magic

Aflat la poalele Munților Făgăraș și mărginit într-o parte de o rezervație naturală de 50 de hectare numită Poiana Narciselor, terenul nostru a rămas protejat și virgin.

Chiar și accesul la fermă poate fi uneori o provocare. Solul este plin de nutrienți și așa intenționăm să îl menținem.
Tot ce facem este să ajutăm Mama Natură să dea mai departe bunătățile către afinele noastre mândre și îmbelșugate, pe care la rândul nostru vi le aducem vouă.

Pentru familii. De la o familie.

Această fermă ne-a adus din nou împreună. O carieră de succes în corporație m-a ajutat să trăiesc foarte bine în țara mea natală, India, dar m-a ținut departe de familie - cel mai de preț lucru pentru mine. Acum sunt aici, în România, și ne bucurăm de fermecătoarea noastră fermă pentru care suntem recunoscători. Nu este afacerea noastră, este afacerea familiei noastre.
SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN • SEZONUL AFINELOR • COMENZI DESCHISE • 22° C, SENIN •

Certificare BIO

Avem certificare 100% BIO! În ultimii patru ani am depășit toate obstacolele și provocările, rămânând fideli filozofiei noastre.

Urmăriți statusul livrării

Avem nevoie de puțin ajutor din partea voastră! Vă rugăm să urmăriți livrarea folosind AWB-ul primit pe email sau accesând contul de pe site-ul nostru. Nu o să putem răspunde mereu la telefon. Suntem fermieri, și muncim aproape toată ziua în timpul sezonului.

100% Transparență

Face parte din filosofia noastră de viață și de business. Am fost și vom rămâne deschiși și vom continua să comunicăm din timp orice schimbări care intervin: costuri, condițiile de livrare sau orice altceva.