Obtine 10 kg de afine gratuit, pe viata!
In fiecare an

In cazul in care consumi produse bio, probabil ca vrei ca si familia ta si cei dragi sa fie sanatosi. Si poate chiar iti pasa si de planeta. Daca vei manca afinele noastre suntem convinsi ca vei povesti despre ele si vei vrea ca din ce in ce mai multi oameni sa se bucure de beneficiile pentru sanatate si gustul afinelor noastre dulci, mari si suculente. Putem si te vom ajuta sa impartasesti povestea ta cu lumea. Si nu doar atat, unii dintre voi vor castiga 10 kg de afine in fiecare an, pe viata.

VEZI CUM COMANDA ACUM
1.

Pre-comandati 10 kg de afine de la noi.

Cand primiti afinele comandate, faceti unul sau mai multe filmulete/fotografii. Acestea pot fi cu voi sau cu copiii savurandu-le, pregatind ceva cu ele, jucandu-va cu ele – voi decideti limita creativitatii voastre!
COMANDA ACUM

2.

Da like acestei postari

3.

Da follow acestui profil

4.

Tag 3 dintre prietenii tai in comentarii

5.

Posteaza pe profilul tau de social-media

Apoi foloseste hashtagul #dealulcuafine si posteaza poze sau video-uri pe profilul tau de social-media, atat Facebook cat si instagram. Te rugam sa mentionezi si numarul comenzii tale. Doar comenzile platite vor participa.

Cum alegem castigatorii?

O sa formam un juriu cu membri din interiorul companiei noastre dar si din afara ei (influenceri, oameni de creatie) care-i vor alege pe 3 cei mai buni.

Cum iti poti revendica cele 10 kg de afine?

Ti le vom trimite in aceeasi saptamana sau in saptamana urmatoare anuntarii castigatorilor. Nu se pot reporta premiile de la un an la altul.

Mai ai intrebari?

Scrie-ne la: ajay.naqvi@dealulcuafine.ro

Iti aducem la cunostinta ca exista posibilitatea sa iti cerem fotografiile si filmele originale si ele vor ramane in custodia noastra, putand fi folosite si pe viitor. Concursul se incheie pe 31 iulie, vineri, la ora 23:55. Castigatorii vor fi anuntati in 3 zile dupa incheierea concursului. Acest concurs nu este afiliat Instagram. Castigatorii vor fi anuntati in comentarii si mesaj direct.